Calvin Klein

Het merk Calvin Klein is wereldberoemd van onder andere jeans, ondergoed en andere kledij. Ook rekent het merk  brillen en zonnebrillen tot haar collectie. In 1968 start Calvin Klein, inmiddels zelf niet meer betrokken bij het bedrijf, samen met een jeugdvriend het Amerikaanse modemerk en vandaag de dag mag Calvin Klein gerekend worden tot één van de grootste mode imperiums ter wereld. Talrijke, soms provocerende, campagnes en de medewerking van de meest succesvolle en bekende modellen zorgen ervoor dat Calvin Klein altijd bij iedereen in het oog springt.
De brillencollectie van Calvin Klein wordt getypeerd door moderne, geraffineerde ontwerpen, waarbij aan de buitenkant van het montuur niet altijd logodetails zichtbaar zijn. Met verschillende materialen, onderscheidende ontwerpen en geraffineerde kleurenpaletten zijn de brillen wel een duidelijke weerspiegeling van het merk. De karakteristieke omgekeerde scharnieren creëren een rijke, maar tegelijkertijd minimalistische look die de brillen net dat beetje extra geeft.

De collectie van Calvin Klein  is modern, strak en sexy. Met een bril van Calvin Klein voorziet u uzelf altijd van een kenmerkende en modieuze stijl.