Esprit

Esprit is een internationaal lifestyle merk met een relaxte en casual uitstraling. Het merk is sterk verbonden met haar roots in Californië eind jaren 60, waar Susie en Doug begonnen met de verkoop van Esprit kleding vanuit de achterbak van hun VW busje.
Esprit vertegenwoordigt de zonnige Californische manier van leven: plezier maken, vriendschappen en liefde voor het leven. Het creëren van stijlvolle, authentieke en trendy producten met passie en oog voor detail, gemaakt van de beste materialen, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de missie van Esprit.

Deze missie is ook duidelijk terug te zien in de monturen en zonnebrillen collectie van Esprit. De brillen zijn gemaakt van de beste materialen van een uitmuntende kwaliteit en zijn ook nog eens zeer gunstig geprijsd! Esprit Eyewear is altijd op zoek naar innovatieve en lichte materialen, zoals Ultem, PES en TR90. Deze lichte en sterke materialen zorgen voor een zeer comfortabele pasvorm. Veel monturen en zonnebrillen van Esprit zijn ook geschikt voor teenagers en volwassenen met een smal gezicht.