Etnia

Het brillenmerk Etnia is geboren uit de geest van David Pellicer. Zijn kindertijd in Barcelona werd altijd al gekenmerkt door brillen. Hij groeide namelijk op bij de brillenfabriek van zijn ouders. Al op vroege leeftijd werd hij gegrepen door het ontwerpen en bedenken van brillen in zijn eigen smaak. David introduceerde namelijk kleur in zijn collecties. Vooruitstrevend, omdat tot dan toe de brillen voornamelijk bruin of zwart waren. David wist dat hij zijn eigen merk wilden creëren en op wilde vallen met kleur. Het merk Etnia heeft traditioneel hoogwaardige productienormen. Alle glazen komen uit de eigen fabriek in Barcelona.
Etnia richt zich op de vrije mens en heeft cultuur hoog in het vaandel staan. De brillen van Etnia vallen daarom ook allemaal op door de aanwezigheid van kleur. De originele collectie bevat kleurrijke frames voor mensen van alle leeftijden die hun creatieve en originele kant willen laten zien. De vintage collectie richt zich op liefhebbers van de klassieke vormen. De frames en materialen laten zich leiden door ontwerpen uit de jaren 70, maar toch blijft het DNA van Etnia zichtbaar in de gekleurde pootjes van de brillen.

Opvallende monturen of juist de klassieke vormen met toch een duidelijke Etnia hint. U slaagt gegarandeerd met deze kleurrijke collectie.