Joshi Eyewear

Albert en Ilse, van Joshi Eyewear, hebben al 35 jaar ervaring in het brillenvak. Eenmaal besmet met het ‘brillen-ontwikkel-virus’ door de Italiaanse brildesigner Augusto Valentini begon Alberts ondernemersbloed te stromen. Na 18 jaar ervaring was de tijd rijp om een switch te maken. Hij wilde zelf brillen ontwerpen. Een wens die Ilse toejuichte. Zij miste de creatieve uitdaging in haar toenmalige job. Zo ontstond de gezamenlijke droom om met ál hun kennis, kunde en passie een eigen zaak met eigen brillenlijn te starten.
Albert weet dankzij zijn ruime ervaring precies welke techniek er nodig is om te spreken van een kwalitatief goede bril. Hij kijkt met een technisch oog naar het ontwerpproces, evenals naar de maakbaarheid van ieder montuur. Hij weet precies of een bril voldoet aan alle eisen. Bovendien volgt Albert de technische ontwikkelingen op de voet om steevast state-of-the-art-monturen te kunnen blijven ontwikkelen.
Ilse is vooral het creatieve brein van het ontwerpersduo. Zij heeft een neus voor het vroegtijdig spotten van modetrends. Ilse houdt bekende trendwatchers nauwlettend in de gaten en is een vaste gast op alle prominente brillenbeurzen.
Ilse heeft een passie voor mooie brillen. Zij zoekt altijd naar mooie monturen, met liefde en vakmanschap gemaakt, met een perfecte pasvorm en een lijnvoering die het mooiste in een gezicht naar voren haalt. Soms sober, dan weer een tikkeltje extravagant, maar altijd met karakter. Probeer een Joshi montuur en je bent verkocht!