Nike

Nike, het grootste sportkleding en sportaccessoire merk, weet voor elke sport het beste wat de sporter nodig heeft. Een sporter wil geen overbodige ballast en wil niets dat zijn prestaties in de weg zit. Door sporters actief te betrekken bij het ontwikkelingsproces en door het gebruik van de nieuwste technieken zorgt Nike voor baanbrekende monturen. Nike levert de nieuwste versie van optische brillen. Flexibel en licht om te sporten maar net zo makkelijk in uw dagelijkse leven te gebruiken en weer terug naar uw sport.
De SP17 running-collectie van Nike Vision, die geïnspireerd is op de luchtvaart en ontwikkeld met productiemethoden die nog nooit eerder voor brillen zijn gebruikt, bereikt een heel nieuw niveau van optische aerodynamica en comfort. De collectie is ontworpen met het oog op de specifieke behoeften van hardlopers en omvat vijf moderne stijlen die voorzien zijn van Nike+ZEISS-glazen voor extreem helder zicht en een ononderbroken blikveld.

Nike zonnebrillen en brillen zijn ontworpen voor u om zich met uw sport bezig te houden en volledig te kunnen vertrouwen op een prima zicht.