Over Wesselink Opticiens

Als 1 van de eerste echte optiekzaken in Geldrop hebben wij in de loop der jaren het vertrouwen gewonnen van Geldrop en zijn wij nu al sinds 1982 bekend. Wesselink Opticiens dankt haar naam aan de oprichter Han Wesselink. Han startte zijn droom als eenmanszaak met een winkel de helft zo klein als dat deze nu is. Een aantal verbouwingen en uitbreidingen verder heeft de winkel een moderne en nog altijd uitnodigende uitstraling.
Bij Wesselink Opticiens voelt u zich direct thuis. Het gaat er dan ook gemoedelijk aan toe en er is altijd tijd voor een gezellig praatje. De leden van team Wesselink staan voor u klaar en zijn pas tevreden als u tevreden bent.
Al onze medewerkers hebben passie voor het vak en zijn gespecialiseerd in het bieden van de beste oogzorg, of dat nu gaat om het meten van de benodigde sterkte van uw ogen, het aanpassen van lenzen of zelfs ingewikkelde optometrische onderzoeken. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde contactlensspecialisten. Ons team staat voor u klaar en laat u graag weer naar buiten lopen met een zichtoplossing op maat en naar uw wens.